25.05. - 02.06.2019.

Tradicija i suvremenost – Nacionalni parkovi i biološka raznolikost Republike Hrvatske

UHULI - Udruga hrvatskih učitelja likovne izobrazbe i Muzej Mimara pozivaju Vas na otvorenje izložbe likovnih radova učenika osnovnih škola Republike Hrvatske

Tradicija i suvremenost – Nacionalni parkovi i biološka raznolikost Republike Hrvatske

Izložba se otvara u subotu 25. svibnja 2019.
u 12 sati, u Muzeju Mimara, Rooseveltov trg 5, Zagreb

Izložba je nastala kroz tematski natječaj na kojem je sudjelovalo 220 osnovnih škola i centara za odgoj i obrazovanje s 2124 radova. Na izložbi radova odabranih kroz natječaj, koja se tradicionalno održava u zagrebačkom Muzeju Mimara, izlaže se preko 450 dječjih likovnih radova. Učenicima čiji su radovi nagrađeni i pohvaljeni bit će uručene nagrade i pohvalnice, a također i njihovim učiteljima likovne kulture, učiteljima razredne nastave i školama. Na otvorenju ovogodišnje izložbe posvećene očuvanju hrvatske prirodne baštine biti će podijeljeni i katalozi koji prate ovu izložbu. Cilj cjelokupnog projekta je podizanje ekološke svijesti kreativnim likovnim izražavanjem djece.

Organizator ove izložbe dječjih likovnih radova je Udruga hrvatskih učitelja likovne izobrazbe - UHULI, Zagreb. Ovo je već devetnaesta izložba dječjih likovnih radova Udruge hrvatskih učitelja likovne izobrazbe UHULI, Zagreb. Uz otvorenje izložbe održati će se i prigodni program u kojem će nastupiti dječje folklorne grupe KUD Braća Banas i OŠ Josip Kozarac.

Ujedno koristimo ovu priliku da Vam zahvalimo na dosadašnjem praćenju ovog višegodišnjeg projekta, te se nadamo se da ćete ga i ove godine popratiti u Vašim medijima.

UŽIVAJTE NA IZLOŽBI U LJEPOTI I BOGATSTVU DJEČJEG LIKOVNOG STVARALAŠTVA I NJIHOVIM VIZUALNIM PORUKAMA!

Veseleći se susretu srdačno Vas pozdravljamo.

Predsjednik UHULI
Emil Robert Tanay

Kontakt

Muzej Mimara
Rooseveltov trg 5, 10000 Zagreb

Tel: 01/4828-100
Fax: 01/4826-079
Email: mimara@mimara.hr

Društvene mreže

Posjet

Muzej je privremeno zatvoren za posjetitelje